Nokia va fi prezenta la Mobile World Congress

Nokia se pare că nu a murit. Aceștia au informat presa despre evenimentul ce umrează să îl desfăsoare în cadrul Mobile World Congress. Oare ce vor comunica publicului?

În cadrul evenimentului din Barcelona, Mobile World Congress Nokia se pare că va prezenta publicului noutățile pentru 2015 ale companiei. Evenimentul va fi pe data de 1 Martie, la ora 7:00 PM CET.

Compania a avut două noutăți importante anul trecut, ne referim la lansarea Nokia X, primul telefon ce rula aplicații Andoid dar și prima tableta independentă Nokia N1 de sistemul de operare produs de Microsoft, partenerul ce a preluat divizia mobilă.

Se speculează faptul că Nokia urmează să prezinte publicului, tehnologia 5G. Aceasta urmând să fie utilizată la o scară largă în viitor atât de dipozitivele mobile cât și de autorurisme.

Poate vă gândiți la motivul pentru care aceștia vor prezenta aceasta tehnogie 5G, atât timp cât nici 4G-ul nu a fost implementat la nivel național în multe tări.Este vorba de timp, atât timp cat există o diferentă considerabilă de timp între prezentarea tehnologiei și implementarea acesteia.

Când credeți că se va lansa tehnologia 5G în țara noastră?

Poate te intereseaza si