Diferente iPhone 6 fals vs real

iPhone 6 Fake vs iPhone 6 real, vezi diferențele?

A trecut mai bine de o lună de la lansarea noilor modele de iPhone 6, însă în continuare iPhone 6 și iPhone 6 Plus sunt la mare căutare. În primul weekend, imediat după lansare, noile modele de iPhone 6 s-au vândut în peste 10 milioane de exemplare, cei de la Apple atingând un nou record de vânzări.

Cum în magazinele autorizate Apple există un număr limitat de modele, pe site-urile chinezești dar și pe vestitele site-uri Amazon, eBay au apărut la vânzare replici după iPhone 6.

În speranța că nu ați fost, nu sunteți și nici nu veți fi unul dintre cei păcăliți, vă venim în ajutor și încercăm să vă scoatem în evidență diferențele dintre un iPhone 6 real și unul fake.

Diferente iPhone 6 fals vs real

Cea mai bună oferta pentru iPhone 6.

În general, replicile vin cu procesoare și camere mult mai proaste dar destul de greu de sesizat și care rulează de pe un Android deștept modificat care să semene foarte tare cu iOS 8.

În filmulețul de mai jos, vă prezentăm cea mai bună replică făcută după un iPhone 6. Este un telefon din plastic, fără display, altfel spus este o jucărie după un iPhone 6.

Acest iPhone 6 fake poate fi cumpărat de pe Amazon pentru doar 27 de dolari $.

În timp ce în România, prețurile încep de la 3299 lei pentru varianta neverlock de 16 GB

Cea mai bună ofertă pentru iPhone 6 Plus.

Poate te intereseaza si