Samsung S6 Fake vs original deosebiri

Atunci când alegi să achiziționezi un  Samsung Galaxy S6 e bine să alegi atent. Există posibilitatea să cumperi un fals! Citește atent articolul și scapi.

Nu este nimic nou în faptul că dispozitivele marilor companii sunt copiate aproape 1 la 1, în China s-a dezvoltat o adevărata industrie a imitării şi falsificării gadgeturilor. Dar cum să te păzeşti şi să nu te laşi înşelat?

Nu sunt puţini cei care au căzut în plasa escrocilor, recent un tânăr a dat 500 de dolari pe un Samsung Galaxy S6 fals.

Reviewr-ul şi youtuber-ul TechRax a găsit un telefon fals pe un site de anunţuri şi a realizat un video în care le arată utilizatorilor cum să îşi dea seama dacă ţin în mână o replică.

Tânărul a făcut o comparaţie între Samsung Galaxy S6 original şi cel fals. Astfel, el a descoperit câteva diferenţe majore care te vor ajuta să îţi dai seama de la prima vedere dacă ţii în mână un fals.

Aspecte la care trebuie să fiți atenți:

– Cel original are spatele acoperit cu material din sticlă, cel fals vei vedea că e din plastic
– Telefonul fals are un Android vechi, în schimb adevăratul Galaxy S6 rulează ultima versiune Android Lollipop
– Replica merge foarte greu, deschide aplicaţiile foarte încet spre deosebire de telefonul original care este foarte rapid
– cartela SIM deblocată nu funcţionează pe telefonul fals
– diferenţe se pot observa şi la boxe şi la camera foto
– imaginile walpaper sunt învechite la cel fals
– diferenţe sunt şi la cutiile în care vin telefoanele. Veţi vedea că cel fals are o cutie ieftina cu nişte indicaţii superficiale, în timp ce adevăratul Samsung Galaxy S6 are o cutie pe măsură, cu indicaţii complete.

Poate te intereseaza si