Iphone 7 culori

iPhone 7 se va lansa în această toamnă și ca în fiecare an, de la începutul verii, internetul devine plin de poze cu viitorul model de iPhone. Pentru moment, nu există noutăți despre noi variante de culori însă mai este ceva timp până la lansare.

Pentru că a mai rămas puțin timp până la lansarea noului iPhone 7, pe internet au început deja să apară poze cu variantele de culori în care noul model o să fie disponibil.

Site-ul italian Macitynet.it, a publicat pe internet o poză în care sunt prezentate variantele de culori disponibile pentru viitorul iPhone 7.

Momentan, nu există poze cu o nouă nuanță, însă mai este ceva timp până la toamnă. Este posibil ca lunile viitoare să scape și alte poze cu viitorul iPhone. Variantele disponibile pentru iPhone 7, se pare că o să fie argintiu, gri, auriu și rose gold.

Pentru design, compania americană are mici schimbări. O cameră cu dimensiuni mai mari și parcă mai pronunțată și benzile pentru antene redesenate. La interior, smartphone va avea un nou procesor, Apple A10, posibil 2 sau 3 GB memorie RAM și o nouă cameră foto.

Ce culoari ai vrea să mai existe disponibile pentru smartphone-urile Apple?

Poate te intereseaza si