Lifestyle photo of Fitbit Charge 5

Fitbit anunță lansarea Fitbit Charge 5, cel mai avansat tracker Fitbit de monitorizare a sănătății și activității fizice. Fitbit Charge 5 este gândit pentru a vă oferi o imagine completă asupra condiției fizice, a nivelului de stres, a sănătății inimii și calității somnului, precum și a bunăstării generale – totul într-un dispozitiv mai subțire și mai elegant. Cu un ecran tactil color mai luminos și până la șapte zile de autonomie a bateriei (ce variază în funcție de utilizare), Charge 5 oferă funcțiile de monitorizare de care aveți nevoie pentru a vă concentra asupra a ceea ce este cu adevărat important.

Cu șase luni de abonament la serviciului Fitbit Premium incluse , veți avea acces la informații detaliate, îndrumări practice și o suită de peste 500 de antrenamente, alături de sfaturi utile despre nutriție și mindfulness, care vă permit să faceți ceea ce este mai bine pentru corpul dvs. în fiecare zi.

Faceți efort într-un mod inteligent

Odată cu lansarea Fitbit Charge 5, vă prezentăm și noua experiență de pregătire zilnică Daily Readiness oferită în cadrul serviciului Fitbit Premium, alături de care puteți înțelege dacă fizic corpul dvs. este pregătit pentru un antrenament intens sau dacă ar trebui să acordați prioritate recuperării. Funcționalitatea va fi disponibilă în curând pe Charge 5, precum și pe dispozitivele Sense, Versa 3, Versa 2, Luxe și Inspire 2.

Lifestyle photo of Fitbit Charge 5.Cu Daily Readiness, veți primi în fiecare dimineață un scor bazat pe gradul fizic de epuizare, variația ritmului cardiac (HRV) și somnul recent. Veți accesa, de asemenea, o analiză a factorilor cu impact asupra scorului dvs. și sugestii, de exemplu un obiectiv recomandat pentru numărul de Minute Active, împreună cu antrenamente sau programe regăsite în cadrul serviciul Premium care vă vor ajuta să luați cele mai bune decizii pentru corpul dvs. De asemenea, Charge 5 include și un sistem GPS încorporat, 20 de tipuri de antrenamente, recunoașterea automată a exercițiilor și o estimare a V02 max. În plus, cu Premium, puteți accesa peste 200 de antrenamente de la antrenori certificați și programe populare precum Daily Burn, barre3, obé și noile antrenamente super-energice de la LES MILLS.

Reduceți stresul și relaxați-vă mintea

În 2020, 40% dintre adulți au înregistrat un nivel record de stres. Pentru a vă ajuta să gestionați mai bine stresul, Charge 5 este primul tracker Fitbit care include un senzor EDA, ce măsoară răspunsul corpului la stres prin înregistrarea până și a celor mai mici modificări ale glandelor sudoripare de pe degete. Am lansat indicatorul EDA în toamna trecută odată cu smartwatch-ul Fitbit Sense și am constatat că 70% dintre utilizatori și-au scăzut ritmul cardiac în timpul unei sesiuni de scanare EDA de două minute, demonstrând că aceste instrumente pot ajuta la reducerea stresului.

Yoga cu Fitbit Charge 5.

Conceput pentru o utilizare intuitivă, performanță și confort

Împreună cu analizele detaliate ale sănătății și stării de bine, Charge 5 oferă și o interfață intuitivă și ușor de utilizat. Prin glisarea cu un deget pe ecranul dispozitivului, puteți vizualiza statisticile, efectua plăți contactless, primi și trimite notificări de la și către smartphone-ul dvs. (răspunsurile rapide sunt disponibile numai cu Android) și puteți alege dintre 20 de fețe de ceas colorate pentru a personaliza informațiile pe care doriți să le vizualizați mai rapid.

Cu 10% mai subțire decât predecesorul său, Charge 5 are un design aerodinamic, este optimizat pentru performanță și proiectat pentru o potrivire perfectă la încheietura mâinii. Cu un nou afișaj color AMOLED, Charge 5 este primul nostru tracker cu opțiune de afișare permanentă pentru un plus de confort atunci când doriți să consultați statisticile din timpul antrenamentului. Afișajul este, de asemenea, de două ori mai luminos decât cel al modelului anterior, facilitând vizualizarea statisticilor în zilele cu soare puternic.

Product render of Fitbit Morgan, 3QTR view, in Lunar White and Soft Gold.

Charge 5 este disponibil la prețul recomandat de 899 lei, preț ce include și 6 luni de abonament gratuit pentru serviciul Fitbit Premium (pentru clienți noi sau care revin). Începând de astăzi, Charge 5 poate fi pre-comandat online pe Fitbit.com și la partenerii autorizați, cu disponibilitate globală din această toamnă.

 


Poate te intereseaza si