Black Friday libris.ro
Black Friday libris.ro

Black Friday Libris.ro este… Black Friday ca la carte: peste 1 milion de volume cu reduceri până la 87%

Black Friday ca la carte 2020 aduce reduceri de până la 87% la 300.000 de titluri în limba română și în limba engleză. Un stoc de peste 1 milion de volume este pregătit în cadrul celei mai extinse campanii de Black Friday desfășurate vreodată de o librărie online. Campania Black Friday ca la carte 2020 este activă pe data de 13 noiembrie, timp de 24 ore.

Reducerile vor fi aplicate la volume din toate categoriile: Noutăți din beletristică, Bestselleruri, Cărti pentru copii, Cărti în limba Engleză, eBook-uri la un click distanță, Cărți de dezvoltare personală, Memorii celebre și Jocuri numai bune pentru antrenat minți, pentru cei mici, dar și pentru cei mai mari.

Pe lângă stocuri, echipa Libris.ro a pregătit un landing page dedicat, unde iubitorii de lectură vor regăsi titlurile incluse în campanie, grupate după reducerea aplicată. Ca și anul trecut, comenzile vor fi expediate în maximum 3 zile de la plasare, astfel încât volumele preferate să nu se lase așteptate de cititorii nerăbdători. De asemenea, echipa Libris.ro va asigura asistență tehnică non stop în perioada campaniei și servere dedicate.

Anul acesta includem în campania Black Friday ca la carte un număr record de titluri, peste 300.000. Am pregătit stocuri consistente, peste 1 milion de  volume așteaptă să fie expediate către pasionații de lectură. Estimăm o creștere de 30% față de campania anterioară de reduceri de Black Friday, în linie cu dinamica vânzărilor înregistrate în tot parcursul anului, când publicul s-a orientat către carte pentru a-și menține un tonus psihic ridicat – Laura Țeposu, CEO și cofondator Libris.ro.

Despre LIBRIS.RO

Fondat în 2009, Libris.ro este o afacere 100% românească și cea mai mare librărie online din România. De peste 11 ani de la înființare, librăria online Libris.ro pune la dispoziția cititorilor sute de mii de volume în limba română și engleză, alături de jocuri pentru copii, board games, muzica, filme și cadouri.

Din decembrie 2014, Libris.ro s-a alăturat Organizației “Salvați Copiii” în proiectul de reducere a mortalității infantile în România. Astfel, prin intermediul cititorilor care au donat pe site-ul Libris.ro,  s-au strâns peste 420.000 euro, sume folosite integral pentru dotarea cu echipamente medicale a 11 maternități din România. Din martie 2020, fondurile donate de clienții Libris sunt utilizate pentru Fondul de Urgență pentru Spitale al Salvați Copiii, în cadrul caruia au fost direcționată deja suma de 16.300 euro.

Din martie 2018, Libris.ro a demarat campania #RespectYourself – Oferă-ți timp pentru lectură, proiect prin care își propune să prezinte lectura din perspectiva unei activități care înseamnă respect față de sine, preocupare pentru autocunoaștere și dezvoltare.


Poate te intereseaza si