Temperatura scade, nopțile cresc mai mult, iar dovlecii sculptați apar în vitrinele magazinelor și în fotografiile de pe rețele sociale. Halloween-ul se conturează în jurul nostru și ce moment mai bun decât acum pentru a explora o citire neliniștitoare, înfricoșătoare sau terifiantă?

Iată câteva cărți care explorează neobișnuitul, de la poveștile clasice de groază la abordări mai moderne ale bizarului. Acestea sunt cele mai bine vândute cărți horror și thriller pe Libris.ro, cea mai mare librărie online din România.

Poate că această listă conține următoarea carte pentru a vă ține pasul noaptea – atât cu teamă, cât și cu anticiparea a ceea ce va aduce pagina următoare.

Stephen King, maestrul genul horror, domină bineînțeles preferințele cititorilor români, însă în top se află și Carlos Ruiz Zafon, cu al său Jocul Îngerului, din seria Cimitirul Cărților Uitate, dar și Bram Stoker, al cărui volum Dracula a avut influențe uriașe asupra literaturii de gen.

Horror

John Grisham si Stephen King sunt autorii iubiti de cititorii care preferă thrillerele, dar în top se regasesc și noutăți editoriale sau cărți cu ecranizare, precum Fata din tren.

Thriller


Poate te intereseaza si