funcționalități merchantpro

MerchantPro lansează la câteva săptămâni noi și noi funcționalitpți în platformă. Ce includ cele mai noi funcționalități MerchantPro.

Cu tot mai multe companii aflate în situația de a migra către vânzări omnichannel sau a vinde exclusiv online, platforma de e-commerce MerchantPro lansează permanent funcționalități noi care să completeze experiența clienților magazinelor online, dar și pe cea a antreprenorilor care vând online.

Interesul clienților finali față de achizițiile online s-a menținut ridicat și după ieșirea din starea de urgență, deși majoritatea spațiilor de retail clasic au fost redeschise.

Cifrele din starea de alertă semnalează o schimbare de comportament mai profundă și o migrare pe termen lung către online, atât din partea clienților, cât și din partea retailerilor –declară Arthur Rădulescu, Fondator ShopMania Net, compania care administrează MerchantPro.

Noi funcționalități MerchantPro: Comanda de tip retur

Pentru a-ti simplifica operatiunile cu privire la retururi, am introdus in platforma posibilitatea de a genera in mod automat comenzi de tip retur. Adaugarea unei astfel de comenzi iti permite sa urmaresti si sa actualizezi mai usor statusul retururilor, precum si sa actualizezi mai facil stocurile pentru produsele returnate. Odata generata, o comanda de tip retur va fi vizibila in listingul de comenzi din panoul de control si va putea fi procesata la fel ca orice alta comanda.

Noi funcționalități MerchantPro: Completare automata a codului postal in panoul de control

Pentru a creste acuratetea datelor de livrare si nu numai, codul postal este un instrument util. Pentru a simplifica lucrul cu aceste informatii, am inclus si la nivelul panoului de control functia de completare automata a codului postal, disponibila odata cu instalarea aplicatiei Autocompletare coduri postale, care ofera o functionalitate similara la nivel de magazin.

Pe baza acestei noi optiuni, in sectiunile de adaugare/editare clienti si comenzi din panoul de control, sistemul iti va oferi o serie de sugestii de coduri postale compatibile, in functie de adresa introdusa in prealabil.

Noi funcționalități MerchantPro: Multi-lang – Control pentru afisarea unei limbi straine in magazin

Extinderea afacerii pe mai multe piete internationale este o strategie abordata din ce in ce mai frecvent de multi comercianti din Romania. Pe MerchantPro ai deja de mult timp la dispozitie o serie de module complexe dedicate localizarii magazinului din punct de vedere al limbii, monedei si alti parametri specifici. Acum am introdus insa si posibilitatea de a controla separat afisarea efectiva a unei limbi straine in magazin.

Pe acest nou mod de functionare, dupa ce adaugi o noua limba straina la nivelul panoului de control, aceasta nu va fi vizibila direct in magazin decat dupa ce o activezi in acest scop. Astfel ai posibilitatea sa lucrezi in ritmul tau la traduceri si sa lansezi noua varianta de limba a magazinului abia cand tot continutul localizat a fost pregatit.

Noi funcționalități MerchantPro: Facturare utilizand societati multiple

In cazul in care doresti sa utilizezi simultan mai multe societati pentru a emite facturile fiscale, noua optiune introdusa in aplicatia de Contabilitate este fix pentru tine. Aplicatia permite acum instalarea mai multor instante, fiecare utilizand date diferite pentru societatea emitenta, iar in momentul in care facturezi comenzi vei putea selecta ce societate vrei sa utilizezi.

Tot ce trebuie sa faci este sa initiezi o noua instalare a aplicatiei Contabilitate, chiar daca aceasta este deja instalata in contul tau.

Noi funcționalități MerchantPro: Integrarea retelei de lockere DPD Click&Collect

Popularitatea livrarii in retele de lockere a crescut din ce in ce mai mult in ultima perioada. Pe langa Coletaria.ro si SameDay Easybox continuam seria integrarilor cu locatii de pick-up, de data aceasta cu DPD Click&Collect. Daca ai deja activ serviciul DPD in platforma MerchantPro, tot ce trebuie sa faci in plus este sa activezi optiunea DPD Collect din pagina de editare a metodei de livrare DPD.

Poate te intereseaza si