Orange Home internet, telefonie fixa, cablu tv

Orange a lansat ieri pentru 90 de orașe serviciile Orange Home. Acum clienții beneficiază de pachetul complet de servicii Orange, tv, telefonie, internet fix alături de voce mobilă nelimitată și internet mobil 4G. În acest mod, prin colaborarea cu Telekom pentru furnizarea serviciilor fixe, Orange furnizează acum pachetul complet de servicii utilizat în cele mai multe cazuri de către utilizatori indiferent dacă sunt persoane fizice sau juridice.

Serviciile Orange Home, disponibile la nivel național în peste 90 de oraşe

  • Serviciile Orange Home, disponibile la nivel național în peste 90 de oraşe
  • Pachetele fix-mobil Orange Open de la 25 euro: internet fix prin fibră cu viteze de download de până la 1 Gbps, televiziune prin cablu cu peste 160 canale TV, inclusiv HBO, voce mobilă nelimitat şi internet mobil 4G
  • Bonus de fidelitate: 10 euro pentru fiecare an petrecut până acum la Orange la achiziția serviciilor Orange Home
  • Pachet dedicat de soluții IT&C pentru companiile mici şi mijlocii, împreună cu internet prin fibră optică, router şi amplificator de semnal Wi-Fi inclus

După ce în luna mai 2016 a lansat serviciile de cablu tv, telefonie și internet fix în doar câteva orașe din România (Cluj-Napoca, Iași și Timișoara) iată că a sosit momentul ca Orange să livreze acest serviciu în încă 87 de orașe noi, astfel ajungând astfel la un total de 90 de orașe din țara noastră.

 „Aducem acum clienților noştri o ofertă completă de servicii convergente, sub marca recunoscută a calității Orange. Pentru orice tip de interacțiune, fie că este vorba de achiziție, instalare  sau asistență, oferim garanția standardelor Orange. Prin extinderea gamei de servicii, oferim clienților noştri posibilitatea să aleagă un singur furnizor care să integreze cu succes tehnologia în viața lor de zi cu zi.

Lansarea serviciilor pentru acasă reprezintă un moment important pentru Orange. Acesta este rezultatul eforturilor susținute pentru respectarea promisiunii făcute clienților noștri, de a fi mai aproape de ce e important pentru ei” a declarat Liudmila Climoc, CEO al Orange România.

În cazul în care sunteți interesat de acest pachet de servicii, vă recomandăm să vizitați

https://www.orange.ro/servicii-fixe/verifica-acoperire/

Pentru companiile mici și mijlocii, aceștia au la dispoziție din partea furnizorului un pachet IT&C dedicat. Acesta cuprinde soluții de productivitate și securitate alături de conexiuni prin internet pe fibra optică cu viteze de până la 1 Gbps, router și aplificator pentru semanlul Wifi, fără cost suplimentar.

Abonamentele Orange Open 25 și 40 pentru clienții existenți.

Orange Home internet telefonie fixa internet cablu tv si voce plus internet mobil 4g

Poate te intereseaza si