Beneficii suplimentare pentru clienții care sunt alături de Orange de mult timp și care aleg Orange Mobil și Orange Home

Orange lansează serviciile de internet prin fibră optică, voce fixă și televiziune prin cablu digital și devine astfel operator convergent fix-mobil. Începând de astăzi, clienții pot opta pentru toate serviciile de telecomunicații de la Orange în orașele Cluj-Napoca, Iași și Timișoara, urmând ca acoperirea să fie extinsă în zonele urbane din restul țării, până la finalul anului. Astfel, utilizatorii se vor bucura de calitatea Orange și pentru soluțiile pentru acasă, de o ofertă avantajoasă și de mai mult confort și timp liber câștigat, având un singur furnizor pentru toate serviciile de telecom.

Orange își extinde astfel portofoliul de servicii şi le oferă clienților soluții complete prin cele mai noi tehnologii atât pentru mobil, cât și pentru acasă. Cu Orange Mobil clienții au la dispoziţie servicii de voce și internet prin cea mai extinsă rețea 4G. Noua ofertă de servicii Orange Home le aduce clienților internet prin fibră optică cu viteze de până la 1 Gbps, televiziune prin cablu digital sau prin satelit, voce fixă, precum și soluții de monitorizare şi control al locuinţei de la distanţă.

Clienții care aleg serviciile fixe și mobile de la Orange au beneficii pentru toată familia și sunt răsplătiți pentru fiecare an petrecut alături de companie: au 20% reducere pentru abonamentele de internet fix și televiziune prin cablu, nelimitat minute naționale și mai mult internet pe mobil în pachetele de servicii mobile din ofertele Orange Family și Orange Share și, suplimentar, bonus 5 euro pentru fiecare an în rețea, pentru a cumpăra tablete, smartphone-uri sau accesorii. În plus, clienții vor avea o singură factură pentru toate serviciile și un singur număr de contact pentru Serviciul Clienți, 499.

Suport proactiv pentru clienții cu pachete convergente

Pentru a le asigura clienților o experiență cât mai bună și o utilizare cât mai ușoară a serviciilor pentru acasă, Orange le oferă tuturor celor care optează pentru pachete convergente suport proactiv din partea unei echipe dedicate a Serviciului Clienți. Astfel, în prima zi după instalarea serviciilor, clienții vor fi sunați pentru a fi asistați telefonic la utilizare.

Pachete personalizate de soluții integrate pentru mobil și acasă

Orange Home Net este răspunsul Orange pentru clienții care-și doresc internet fix prin cea mai performantă tehnologie de fibră optică, ce oferă viteze de download de până la 1 Gbps, viteze crescute de upload și o stabilitate crescută a conexiunii. Clienții pot alege varianta potrivită lor din 3 pachete Orange Home Net, cu viteze maxime de download de 100 Mbps, 500 Mbps sau 1 Gbps, toate cu router Wi-Fi inclus. Pentru clienții Orange cu abonamente pentru serviciile mobile prețurile sunt cuprinse între 7 și 11 euro (cu TVA)

Alături de abonamentul Orange Home Net, clienții pot completa pachetul de soluții pentru acasă cu servicii de televiziune și/sau de voce fixă.

orange-home-net

Orange Home TV le oferă clienților o gamă variată de canale TV naționale și internaționale, precum și canale HD, atât prin cablu, în aria de acoperire din zonele urbane, cât și prin satelit. De asemenea, indiferent de varianta aleasă, clienții pot urmări emisiunile, filmele și serialele preferate şi în mișcare, pe telefon, tabletă sau laptop, prin Orange TV Go.

Cu serviciul de televiziune Orange Home TV prin cablu clienții se pot bucura de peste 160 de canale TV la o calitate excelentă a imaginii, cu ajutorul celei mai noi tehnologii de acces prin fibră optică. Serviciile sunt disponibile pe maxim 5 televizoare, într-o locuință, dintre care 4 pot avea televiziune digitală şi unul televiziune analogică. Utilizatorii pot alege din 3 pachete de bază – Analog, Explore și Global – și 5 opțiuni suplimentare, precum HBO sau Maxpack, ce oferă canale precum HBO și Cinemax. Pachetele de bază includ de la 51 la 121 canale TV și au prețuri standard între 6 şi 9 euro pentru clienții Orange abonați la serviciile mobile.

orange-home-tv-cablu

Orange Home Fix este serviciul de voce fixă oferit clienților pentru a păstra legătura cu cei dragi. Aceştia îl pot alege oricând și fără perioadă contractuală, beneficiind de 100 de minute naționale și 100 de minute în rețea pe lună, cu 1,25 euro/lună (cu TVA).

Pentru a utiliza soluțiile de comunicare mobile şi fixe ce li se potrivesc cel mai bine, clienții își pot alege serviciile și abonamentele dorite. Ei se pot bucura astfel de avantaje suplimentare aduse de pachetele integrate fix-mobil, prețuri reduse, echipamente gratuite pentru serviciile pentru acasă și mai multe reduceri de preț la smartphone-uri și tablete în funcție de vechimea abonamentului Orange.

Orange Smart Home este un serviciu inovator lansat la începutul anului care permite clienților să aibă grijă de propria locuință, de la distanță. Prin intermediul senzorilor, clienții pot monitoriza și controla locuința având opțiunea, de exemplu, de a alege ca la activarea senzorului de mișcare să primească alerte prin SMS sau e-mail, dar și să se declanșeze înregistrarea video, cu ajutorul camerei Wi-Fi. Notificările pot fi vizualizate pe telefonul mobil, tabletă sau calculator în caz de efracție, incendiu, inundație și altele.


Poate te intereseaza si