Versiunea Lite, a mult așteptatului Huawei P9, a fost lansată.

La începutul lunii aprilie, la Londra, cei de la Huawei prezentau unul dintre cele mai așteptate telefoane ale lui 2016, Huawei P9 și Huawei P9 Plus.

Acum, la câteva săptămâni distanță, potrivit unui site german, aflăm că cei de la Huwei au lansat și versiunea Lite a ultimului flagship – Huawei P9 Lite.

Spre deosebire de modelul standard și varianta Plus, Huawei P9 Lite vine cu o cameră foto cu un singur senzor de 13MP, 3000 mAh și o memorie RAM de 3GB.

P9 Lite vine cu un display ce folosește rezoluția FullHD alături de un procesor octa-core Kirin 650, alături de 3GB capacitate a memoriei RAM. Spațiul intern de stocare are capacitatea de 16GB și poate fi extins folosind un card microSD cu încă 128GB și rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow alături de interfața proprie Emotion UI 4.1.

Dacă la modelele Huawei P9 și P9 Plus, punctul forte era sistemul dual de camere cu lentile Leica, versiunea Lite are un singur senzor principal de 13MP și o cameră foto secundară de 8MP.

Pentru acest model, Huawei nu a renunțat la senzor de amprente, cei 3000 mAh a bateriei, portul micro-USB etc.

Conform site-ului german Teltarif, Huawei P9 Lite ar trebui să ajungă pe rafturile magazinelor de specialitate începând cu luna mai.

Sper ca noul Huawei P9 Lite să fie la fel de bun sau chiar mai bun decât Huawei P8 Lite! 🙂 


Aici puteți citi părerea noastră despre Huawei P8 Lite.


Poate te intereseaza si