Vodafone Romania

În weekendul de Valentine’s Day 2016, Vodafone oferă românilor care sunt deja sau vor beneficia de o cartelă/abonament cu internet, trafic nelimitat de date la viteze 4G. 

Vodafone oferă din nou un weekend cu internet nelimitat! Această decizie nu este pentru prima oara luată, furnizorul de servicii de telecomunicații a mai oferit utilizatorilor săi această posibilitate în weekendul 12-13 septembrie 2015.

Poți să beneficiezi de această posibilitate de a utiliza nelimitat conexiunea la inernet indiferent că ai un abonament pe persoană fizică sau juridică. Totodată, dacă nu sunteți deja client Vodafone puteți merge în orice magazin Vodafone sau în rețeaua partenerilor companiei de telecomunicații.

Se pare că această decizie este legată și de sărbătoarea importată în România, Valentine’s Day, în felul acesta clienții companiei pot să comunice și să facă transfer de date nelimitat împreună cu persoana iubită. Un scop secundar poate să fie și testarea gradului de încărcare al rețelei pentru trafic nelimitat, în felul acesta, operatorul poate să afle ce trafic de date vor realiza utilizatorii și totodată cum se comportă rețeaua.

Dacă ești client Vodafone sau o să ai o cartelă de test în weekendul 13-14 februarie 2016, te invităm să ne spui cum se comportă conexiunea ta de date nelimitată pentru cele două zile.

 

Poate te intereseaza si