În perioada 12-13 septembrie toți clienții Vodafone România vor avea internet gratuit și nelimitat pe smartphone-uri.

Sub sloganul “Românii recomandă Supernet™ 4G”, campania de comunicare Supernet™ 4G vorbește despre momente autentice din viețile românilor, momente în care contează să fii conectat cu cei apropiați. Noua platforma de comunicare va conține povești simple, dar surprinzătoare, ce vor transmite un mesaj clar: întotdeauna atunci când contează, românii pot conta pe rețea pentru a rămâne conectați. Noua campanie de comunicare a Supernet™ 4G se desfășoară în mediul print, TV, online și outdoor.

Intr-un an, Supernet™ 4G, inovatia propusa de Vodafone Romania in utilizarea serviciilor de Internet mobil, a asigurat utilizatorilor o experienta superioara, viteze ridicate, stabilitate crescuta si o protectie completa a conexiunilor de date iar din această cauză aceștia vor oferi românilor cea mai mare experiență de internet gratuit din România. Astfel că, în perioada 12-13 septembrie, clienții Vodafone vor avea parte de trafic de date mobile gratuite și nelimitate.

Probabil că vă veți gândi că Vodafone se adresează doar clienților săi oferindu-le această frumoasă experiență, însă, între 14-18 septembrie, același lucru vor putea testa și cei care nu sunt clienți Vodafone dar care doresc să se convingă de performanțele lui Supernet™ 4G, procurându-și o cartelă SIM Vodafone.

Poate te intereseaza si