Huawei a livrat peste 10 milioane de smartphone-uri Huawei P8lite.

Huawei a livrat peste 10 milioane de smartphone-uri Huawei P8lite, la doar 9 luni de la lansarea modelului în Europa. În total, întreaga serie Huawei P8 a fost livrată cu succes către mai mult de 16 de milioane de utilizatori din întreaga lume, astfel că 60% din vânzările înregistrate provin de pe piețele globale.

Modelul Huawei P8lite este primul smartphone al producătorului chinez care înregistrează mai multe vânzări pe piețele globale decât în China. Compania își propune să ajungă la consumatorii din întreaga lume cu produse performante, dar totodată ușor de utilizat.

Huawei P8lite – Review

Adoptând design-ul elegant al seriei P, Huawei P8lite este realizat cu o atenție desăvârșită la detalii. Designul elegant este completat de specificațiile de top, precum procesorul Octa-core, camera foto principală de 13MP și tehnologia 4G integrate. Produsul păstrează un raport calitate-preț echilibrat pentru consumatori, care continuă să achiziționeze smartphone-ul într-un număr record.

În România, smartphone-ul este comercializat din luna iunie a anului 2015 și a înregistrat vânzări de peste 100.000 unități, situându-se în top 5 cele mai bine vândute telefoane din România. Modelul este disponibil atât în oferta operatorilor de telefonie mobilă, cât și în cea a celor mai importante magazine de tehnologie.


Poate te intereseaza si