LG a anunțat prin câteva teasere pe site-ul propriu și pe Twitter, data de lansare pentru următorul flagship al companiei, LG G5.

Pe site-ul LG apare o imagine extrem de ciudată (aceasta este afișată mai jos), fără alte detalii. Contul de Twitter al companiei a adoptat o altă direcție, postând trei poze a numărului 5.

LG-G5-teaser

Data de 21 februarie coincide cu conferința de presă a LG din cadrul MWC 2016. Astfel, acum știm sigur că LG G5 va fi lansat în cadrul acestui eveniment, dar nimic altceva. Din nefericire parcă am fi vrut ca în cadrul acestor teasere să primim și o privire mai pe furiș la viitorul smartphone.

Zvonurile afirmă că LG G5 va avea un setup dual camera, alături de un scanner de amprentă. Un prototip din faza incipientă a LG G5 a apărut în presă, dar chiar și acesta era într-o cutie de mascare. Totuși, s-au putut observa câteva detalii interesante la el, pe care le-am prezentat și noi într-un articol anterior. Evident, nimic nu a fost confirmat oficial.

Ideea e că mai sunt doar câteva săptămâni până la eveniment, unde vom vedea cu ce device intră LG în lupta cu linia Galaxy S7 de la Samsung.


Poate te intereseaza si