Cum MWC se apropie cu pași repezi, încep să apară tot mai multe dezvăluiri cu device-uri ce urmează a fi anunțate în cadrul evenimentului. Astăzi prezentăm posibile poze ale viitorului LG G5.

LG G5 este unul din cele mai așteptate flagship-uri ale acestui an, iar zvonurile privind acest nou terminal high-end de la LG sunt în continuă creștere.

În primul rând trebuie să vă spunem că nu suntem 100% siguri de veridicitatea pozelor, dar din ce vedem, se pliază pe zvonurile ce au apărut vis-à-vis de acest model. Din păcate, modelul este camuflat într-o “cutie”, de aceea nu putem stabili dacă este sau nu real.

După cum bine se observă, modelul beneficiază de un setup dual camera, ceea ce este conform cu zvonurile care dădeau ca sigură această caracteristică. Se poate vedea sub cameră scanerul de amprentă (care este și butonul de power). Și această caracteristică se pliază pe zvonuri și mai ales este conformă cu afirmațiile celor de la CNET care au putut vedea modelul live. Aceștia au mai spus că LG G5 va avea o baterie ce se poate schimba printr-un sistem tip slide în partea inferioară a smartphone-ului.

Din poze se mai poate observa că butoanele de volum au fost mutate pe laterala din stânga, în partea dreaptă regăsindu-se porturile pentru cardurile SIM și microSD. În partea inferioară a telefonului găsim difuzorul, un microfon și un port USB-C.

Din nou, nu suntem foarte siguri că în imagini se regăsește cu adevărat LG G5, dar din ce ne dăm seama, se cam potrivește cu zvonurile pe care le-am auzit în ultima perioadă. Țineți cont și că smartphone-ul se află într-o cutie de camuflare, de aceea credem că este vorba de pozele unui prototip LG G5.


Poate te intereseaza si