Odată cu apropierea datei de lansarea, zvonurile despre Samsung Galaxy S7 se înmulțesc. În presă a apărut o imagine cu specificațiile tehnice ce ar aparține unui model Galaxy S7.

Samsung Galaxy S7 este un model extrem de curtat în ultima perioadă, iar zvonurile privind această nouă serie de smartphone-uri se înmulțesc pe zi ce trece.

Într-un articol anterior, prezentam un sumar al specificațiilor tehnice pe care cele două modele prognozate a fi lansate în februarie, le-ar putea avea. Ei bine, a apărut în presă o poză cu specificațiile tehnice ale unui model despre care se spune că ar aparține seriei Galaxy S7.

Din ce am aflat până acum, Samsung va lansa două telefoane cu display de 5.2”, respectiv 5.5”, dar poza prezentată specifică o dimensiune a display-ului de 5.7”. Dacă acest model chiar face parte din seria Samsung Galaxy S7, atunci e posibil ca această poză să susțină mai multe zvonuri ce au apărut prin luna noiembrie, zvonuri ce sugerau că sud coreenii vor lansa trei modele de Galaxy S7.

Samsung_SMG93_S7_leaked_screenshot_010316-444x700

Pe lângă display-ul de 5.7”, noul model cu numele de cod Samsung SM G93 va beneficia de suportul unui chipset Snapdragon 820, 4GB RAM, noua cameră foto principală de 12MP, iar cea secundară de 5MP. Este foarte posibil ca acest model să fie Samsung Galaxy S7 Edge+.

Oricum ar fi, suntem siguri că în perioada următoare vor apare noi informații, iar noi vă vom ține la curent.


Poate te intereseaza si