Cum CES și MWC se apropie cu pași repezi,  începem să auzim din ce în ce mai multe detalii despre dispozitivele ce urmează a fi lansate în primele luni ale anului viitor.

Scurgerile în presă ce țin de Samsung Galaxy S7 și S7 Edge, sugerează că cele două vor avea ecrane diferite, iar acum, datorită lui Shai Mizrachi, cel ce a dezvăluit dimensiunile pentru S6 Plus, putem confirma specificațiile pentru Galaxy S7 și S7 Edge.

În primul rând, se pare că Samsung s-a hotărât ca Galaxy S7 Edge să primească un display de 5.5”, spre deosebire de Galaxy S7, care va avea un ecran de 5.2”.

În al doilea rând, foarte probabil, spatele celor două device-uri va fi similar cu cel al Galaxy Note 5 și Galaxy S6 Edge Plus, adică ușor curbat, ceea ce înseamnă că va fi mai ușor de ținut în mână. În același timp, se pare că Samsung va păstra și construcția de sticlă și metal.

Din imaginea de mai sus se mai poate observa ceva interesant: cel mai probabil, Samsung va dota cele două dispozite cu un blaster IR (infraroșu). Nu e neapărat o surpriză extrem de mare, pentru că câțiva producători au lansat deja dispozitive cu astfel de specificații. Se pare că IR e din nou la modă.

Care sunt specificațiile tehnice ale celor două device-uri de la Samsung?  Până acum, cam asta se bănuie că vor avea cele două flagship-uri:

Samsung Galaxy S7

– display Quad HD Super AMOLED de 5.2”
– CPU Snapdragon 820 (USA, China) / Exynos 8890 (Europa, Asia)
– 4GB RAM
– 32GB/64GB, spațiu de stocare expandabil
– cameră Sony IMX300 cu OIS, auto focus, detectare față, 20MP
– LTE Cat 12 (600Mps downlink)

Samsung Galaxy S7 Edge

– display Quad HD Super AMOLED de 5.5” dual curved
– CPU Snapdragon 820 (USA, China) / Exynos 8890 (Europa, Asia)
– 4GB RAM
– 32GB/64GB, spațiu de stocare neexpandabil
– cameră Sony IMX300 cu OIS, auto focus, detectare față, 20MP
– LTE Cat 12 (600Mps downlink)

Cel mai probabil lansarea celor două flagshipuri va avea loc la MWC, la Barcelona în luna februarie și cel mai probabil își vor face apariția la vânzare la scurt timp.


Poate te intereseaza si