Huawei P9

Huawei P9 s-ar putea la începutul lunii martie!

Pentru că au mai rămas doar câteva zile până la sfârșitul lui 2015, am început deja să ne îndreptăm atenția către telefoanele care urmează să se lanseze în 2016, printre ele numărându-se și Huawei P9.

Cred că v-am mai spus că din punctul meu de vedere, Huawei P8 este unul dintre cele mai bune smartphone-uri ale anului 2015. Cei care nu dispun de un buget foarte mare pot apela și la varianta Lite, adică Huawei P8 Lite și vor fi foarte mulțumiți de performanțele telefonului. Puteți citi părerea noastră despre acest telefon aici

Întorcându-ne la Huawei P9, conform presei internaționele, acesta urmează să se lanseze la începutul lunii martie. Spre deosebire de Huawei P8 acesta ar putea veni cu o cameră foto duală.

Zvonurile apărute susțin că telefonul va avea un display de 5.2 inch,  procesor Kirin 950 prezent și la noul Mate 8, o memorie RAM de 4GB, camera foto duală de 16 MP și stabilizare optică.

Cei de la Huawei sunt așteptați la CES 2016 unde ar putea să prezinte oficial cele două variante de P9: LTE și Delux. Spre deosebire de celelalte telefoane existente, noile modele vor avea cititorul de amprente situat pe partea lateră.

Ce părere ai despre noul Huawei P9?

 


Poate te intereseaza si