QuickMobile a adus în România cel mai nou smartphone a celor de la Xiaomi, Redmi Note 3.

În urmă cu câteva zile, mai exact pe 25 noiembrie, cei de la Xiaomi lansau oficial noul Redmi Note 3. La scurt timp de la anunțul oficial, QuickMobile, unul dintre cele mai importante magazine online din România, l-a adus pe Redmi Note 3. Acesta se găsește pe site-ul celor de la QuickMobile în limita stocului disponibil, în varianta de 16 GB, respectiv 32 GB, în culorile: auriu, argintiu și negru.

Xiaomi Redmi Note 3 este un telefon impresionant ce costă 999.99 lei (16GB), respectiv 1199.99 lei (32GB). Noul Redmi Note are același procesor ca și varianta mai veche, Mediatek Helio X10 de 2.0 Ghz. Are un senzor de amprentă ce deblochează terminalul în doar 0.3 secunde, bateria are nu mai puțin de 4000mAh, iar carcasa este metalică. Dispozitivul arată premium și este primul unibody făcut de compania chineză. Alte caracteristici ale dispozitivului: display 5.5inch, rezoluție 1080p, 2GB RAM, 16GB/32GB spațiu stocare, cameră foto principală de 13MP.

Pentru cei care își doresc un smartphone Xiaomi dar au un buget mai redus, Redmi Note 2 poate fi o variantă. Noi l-am testat în urmă cu câteva săptămâni și am rămas impresionați de raportul calitate preț – aici puteți vedea review-ul lui Xiaomi Redmi Note 2.

Poate te intereseaza si