LG G4 oficial

A apărut primul videoclip filmat cu  LG G4.

LG G4 a fost lansat în mod oficial pe 28 aprilie așa cum era programat.

Nu știu ce părere aveți voi, însă pentru mine LG G4 nu mai este de mult un telefon cu specificații tehnice și desing misterios, având în vedere câte zvonuri au apărute despre el și câte teasere oficiale ne-au oferit cei de la LG, care s-au confirmat odată cu lansarea acestuia.

LG G4 este disponibil în precomandă și în România! 

Așa cum bănuiam, specificațiile tehnice ale lui LG G4 au rămas aceleași – procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare.

Puntul forte a lui LG G4 este camera care este capabilă să scoată poze de o calitate DSLR chiar și atunci când lumina este foarte scăzută. Totul este posibil datorită celor 16 MP pe care camera principală îi are, cu obiectiv f/1.8, focalizare laser şi stabilizare optică OIS 2.0. Camera foto secundară are 8 MP și care cu siguranță face selfie-uri exemplare. Pe lângă poze exemplare, LG G4 face și filmări de calitate, 4K la 30 de cadre pe secundă.

Pentru a convinge fanii LG de performanțele lui G4, aceștia au publicat primul video oficial filmat cu camera telefonului montat pe o dronă.

Cum ți se pare?


Poate te intereseaza si