Funcţia Facebook Video Call este disponibilă momentan doar în câteva ţări, urmând să fie introdusă şi în celelalte în câteva luni.

Cu atâtea aplicaţii gratuite care-ţi permit să faci apeluri video, puţini mai credeau că Facebook va introduce această caracteristică.

Până nu demult, apelurile video pe Facebook erau posibile prin intermediul aplicaţiei Skype, acum Facebook a introdus funcţia de Video Call. Apelurile video sunt disponibile pentru utilizatorii din următoarele ţări: Belgia, Canada, Croaţia, Danemarca, Franţa, Grecia, Irlanda, Lao, Lituania, Mexic, Nigeria, Norvegia, Oman, Polonia, Portugalia, Marea Brinatie şi SUA. Urmează ca în câteva luni funcţia să fie disponibilă şi celelalte ţări.

Utilizatorii vor putea astfel să facă apeluri video direct de pe Facebook fără să mai fie nevoie să îşi mai instaleze alte aplicaţii. Funcţia este disponibilă atât pe Android, cât şi pe iOS.

“Funcţia de Video Call extinde caracteristicile de comunicare în timp real ale aplicaţiei Facebook Messenger. Cei peste 600 de milioane de oameni care folosesc Facebook Messenger în fiecare lună vor putea comunica cu alte persoane indiferent unde se află, de oriunde. Este rapidă, sigură şi de calitate”, scrie în comunicatul de presă de la Facebook.

Poate te intereseaza si