7 motive pentru care lg g4 este mai bun ca samsung s6

Privind din prisma caracteristicilor pe care le cunoaştem până la această dată LG G4 ar putea fi mai bun decât Samsung Galaxy S6 şi S6 Edge.

LG G4 este disponibil în precomandă și în România!

G4 este versiunea îmbunătăţită a lui G3, care este un telefon foarte performant şi a primit multe critici bune. Noul flagship de la LG ar putea fi chiar un telefon mai bun şi decât Samsung Galaxy S6 şi S6 Edge. Analizând strict din punctul de vedere al caracteristicilor pe care le cunoaştem deja, iată care sunt cele 7 motive pentru care LG G4 ar putea să “bată” Galaxy S6 şi S6 Edge:

1. Raţie ecran-dimensiune totală mai bună- Chiar dacă este un dispozitiv mai mare, LG G4 (75.97%) are o raţie mai bună decât Samsung Galaxy S6 (70.48%) şi S6 edge (71.75%).

2. Are card microSD- urmând “moda” de la Apple, Samsung a renunţat la cardul microSD, mărind spaţiul de memorie. LG G4 are însă în continuare slot pentru cardul de memorie.

3. Bateria se poate schimba- La Galaxy S6 şi S6 Edge bateria nu se poate scoate, în schimb la LG G4 se poate şi utilizatorii pot să-şi înlocuiască bateria. Desigur, bateria este destul de bună şi probabil nu va fi nevoie să fie înlocuită, dar bine că se poate!

4. Bateria este mai mare- Pe lângă faptul că poate fi înlocuită, bateria telefonului LG G4 este de 3,000 mAh. Rămâne de văzut, când se va face testul de baterie, dacă aceasta este mai performantă decât cea de la Samsung Galaxy S6 şi S6 Edge.

5. Ecran mai mare- LG G4 are display Quad HD, cu o rezoluţie foarte bună. Totuşi, ecranul de la LG nu are o densitate de pixeli la fel de mare precum flagship-urile de la Samsung.

6. Lentile cu o deschidere mai mare – Asta înseamnă fotografii mai clare şi mai bune. LG G4 are o deschidere de f/1.8, în timp ce lentilele de la Samsung Galaxy S6 şi S6 Edge au o deschidere de f/1.9.

7. Cameră foto de selfie mai performantă – În timp ce noile telefoane de la Samsung au camera frontală de numai 5MP, LG G4 are 8MP, asta ar trebui să înseamne selfie-uri mai bune.


Poate te intereseaza si