LG G4 oficial

LG G4 a fost anunțat în mod oficial.

Astăzi cei de la LG au lansat cel mai performant flagship al brandului – LG G4.

Nu știu ce părere aveți voi, însă pentru mine LG G4 nu mai este de mult un telefon cu specificații tehnice și desing misterios, având în vedere câte zvonuri au apărute despre el și câte teasere oficiale ne-au oferit cei de la LG, care astăzi s-au confirmat.

LG G4 este disponibil în precomandă și în România!

Față de generația precedentă, LG G4 vine cu un design pentru care s-au folosit materiale premium plus mici îmbunătățiri la capitolul hardware.

Pentru noul G4, cei de la LG au ales să folosească chipset-ul Snapdragon 808, un model hexa-core pe 64 biţi, un model inferior a lui Snapdragon 810, 3 GB memorie RAM și 32 GB memorie internă, plus slot pentru card micro SD, baterie de 3000 mAh.

La fel ca și modelele LG G Flex şi G Flex 2, compania alege în continuare ecranul curbat, de 5.5 inch ceva mai discret de data aceasta pe care l-a numit – Slim Arc Design.

lg g4 display

După cum ne-au dat de înțeles încă înainte de lansare, punctul forte a lui LG G4 este camera foto care este capabilă să scoată poze de o calitate DSLR chiar și atunci când lumina este foarte scăzută. Totul este posibil datorită celor 16 MP pe care camera principală îi are, cu obiectiv f/1.8, focalizare laser şi stabilizare optică OIS 2.0. Camera foto secundară are 8 MP și care cu siguranță face selfie-uri exemplare.

LG G4 camera foto

Poze realizate cu camera lui LG G4

Terminalul vine în două versiuni, cu carcasă de piele disponibilă pe negru, maro, roșu, albastru, bej și galben și cu carcasă din plastic disponibilă pe gri metalic, alb ceramic și auriu

LG G4 culori

Special la LG G4 este filmarea 4K la 30 de cadre pe secundă, încărcare rapidă prin standardul Quick Charge 2.0, încărcare wireless folosind încărcătoare Qi. Toţi cei care vor cumpăra un LG G4 vor primi şi 100 GB spaţiu de stocare pe Google Drive.

LG G4 va ajunge în magazinele din Coreea de Sud pe 29 aprilie, urmând ca acesta să fie lansat treptat și în restul lumii.


Poate te intereseaza si