Apple Watch precomanda

QuickMobile va livra, începând cu această săptămână, primele Apple Watch din România.

În premieră pe plan local, QuickMobile începe livrarea primelor modele de Apple Watch din România.

Potrivit reprezentatului QuickMobile, în cele două săptămâni de precomandă au fost plătite peste 300 de ceasuri Apple Watch, 10 dintre acestea fiind modelul Watch Edition, placat cu aur de 18k.

„A fost o surpriză și pentru noi achiziția celor 10 Watch Edition. Au fost 3 femei și 7 bărbați care au plătit direct cu cardul, nu sunt persoane cunoscute publicului larg, iar cele mai multe modele comandate sunt din aur galben”, a adăugat Tudor Țiboc.

Primele modele de Apple Watch din România ajung la tine acasă! 

apple watch precomenzi

Apple Watch se poate conecta doar la dispozitivele Apple iPhone 5, 6 și 6 plus și oferă interfeţe NFC, Bluetooth 4.0 şi Wi-Fi. Utilizatorii pot utiliza ceasul pentru inițierea apelurilor telefonice, controlul camerei foto de pe iPhone, precum și integrarea cu aplicația Siri.

Cele 3 versiuni, modelul Sport, din oțel inoxidabil și Watch Edition,  sunt în continuare disponibile, cei interesați putând alege dintre 50 de variante de curele, de la cele metalice, până la cele de piele sau magnetice. De asemenea, clienții își pot alege modelul favorit din două variante de dimensiuni ale ecranului: 38 mm și 42 mm.


Poate te intereseaza si