Allview WI10N PRO

Allview WI10N Pro primește upgrade la performață.

Allview, brandul de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din Europa, lansează astăzi tableta WI10N PRO. Aceasta este succesoarea tabletei WI10N și vine cu îmbunătățiri care asigură performanță superioară device-ului.

WI10N, device-ul 2 in 1 de la Allview! 

WI10N PRO rulează sistemul de operare Windows 8.1 și reprezintă o optiune competitivă pentru productivitate și utilizare flexibilă. Datorită memoriilor RAM de 2GB și Flash de 32GB, device-ul poate rula și Windows 8.1 PRO, pentru care se poate face upgrade ulterior achiziționării.

WI10N PRO oferă multiple opțiuni pentru relaxare, divertisment și productivitate, reprezentând îmbinarea perfectă a utilității, eleganței și performanței. Device-ul este perfect pentru mediul business dar și pentru persoanele dinamice, mereu implicate în mai multe proiecte. Tableta dispune de un ecran de 10 inch și este echipată cu tastatură cu doc reversibil ce permite multiple moduri de poziționare.

Device-ul ultra portabil îndeplinește cu succes atât rolul de tabletă cât și de netbook. Tastatura cu touchpad și posibilitatea de a conecta un mouse prin Bluetooth sau USB, întregesc productivitatea.

Bateria de 6000 mah și procesorul Intel Atom asigură performanță ridicată cu un consum redus de energie, oferind o autonomie de până la 5 ore în conditii de utilizare continuă și până la 6 zile în stand-by.

Noua tabletă WI10N PRO marca Allview este disponibilă începând de astăzi, 28 aprilie la prețul de 1099 lei.


Poate te intereseaza si