Ceasurile smart de la Apple au doborat competia. Apple a vandut ceasuri inteligente intr-o zi cat cele cu Android Wear intr-un an.

Apple Watch este un hit! Compania americană se pare că a vândut într-o singura zi cât restul producătorilor de ceasuri inteligente ce utilizează Android Wear într-un an.

Potrivit Pocketnow, care citează Canalys, Android Wear a vândut 720,000 de unităţi în 2014, iar conform datelor publicate de Slice, Apple a reuşit într-o singură zi să vândă mai mult decât Android Wear într-un an.

Slice scrie că 957,000 de americani au dat precomandă pentru ceasul inteligent de la Apple, estimându-se că fiecare persoană a comandat în medie 1,3 ceasuri, cumpărându-se astfel în jur de 1.2 milioane de unităţi, cheltuindu-se în medie 503.83 de dolari pe ceas. Aceste cifre se referă doar la situaţia din SUA.

Potrivit revistei Fortune, cifrele publicate de Slice ar fi exagerate şi la nivel global s-au vândut între 1.5 şi 3 milioane de unităţi. Indiferent care sunt cifrele adevărate, cert este că Apple Watch se bucură de un succes mai mare decât Android Wear!

Poate te intereseaza si