Facebook messenger devine whatsapp

Cum să faci Facebook Messenger să funcţioneze mai bine!

Facebook Messenger este una dintre cele mai folosite aplicaţii din lume prin intermediul căreia poţi să trimiţi mesaje instant.

Cei de la Mashable au realizat o listă cu 5 sfaturi pentru ca Facebook Messenger să funcţioneze mai bine.

1. Pune pe mute notificarile, măcar pentru o perioadă.

oprire-notificari-facebook-messenger

 

 

Uneori mesajele imediate pe care le primim ne pot deranja, astfel putem să le punem pe mute pentru o anumită perioadă de timp. Putem să alegem 15 minute, o oră, 8 ore sau 24 de ore. Acest lucru se poate face uşor, accesând doar meniul de Settings. Pentru a schimba notificările de pe iPhone, trebuie să intraţi în meniul de Settings şi să găsiţi Messenger în lista de aplicaţii. Apăsaţi pe el şi mergeţi la opţiunea de notificări. Puteţi să puneţi pe mute o singură conversaţie, toate conversaţiile sau doar notificările unui grup din care faceţi parte.

2. Ştergeţi un singur mesaj

stergere-mesaj-facebook-messenger

În loc să ştergeţi toată conversaţia, ştergeţi doar un mesaj. Apăsaţi pe mesajul respectiv şi o să vă apară oţiunea de “delete”.

3. Verificaţi dacă mesajul vostru a fost citit

mesaje-citite-facebook-messenger

Cu noul update de la Facebook, putem să aflăm când mesajul nostru de pe Facebook Messenger a fost citit.
-un cerc albastru gol – înseamnă că mesajul se trimite

-un cerc albastru cu semnul check în mijloc – înseamnă că mesajul a fost trimis

– un cerc plin albastru cu check în mijloc  înseamnă că mesajul a ajuns

– o icoană cu poza în miniatură a destinatarului – înseamnă că mesajul a fost citit

4. Ascunde sau arată locația

locatie-facebook-messenger

Facebook Messenger are un serviciu foarte bun de localizare, iar dacă ai opţiunea activată, cel cu care vorbeşti poate să vadă în ce zonă te afli. Poţi să setezi să nu ţi se mai vadă locaţia dacă nu vrei ca cei cu care vorbeşti să afle unde eşti. Acest lucru este posibil accesând meniul de Settings al telefonului, apoi Privacy, apoi Location Services, mergi la Messenger şi schimbă din “on” în “off” şi nimeni nu îţi va mai afla locaţia.

5.  Denumeşte şi dă pin unei conversaţii de grup pentru un acces mai rapid

pin-facebook-messenger

Cu Facebook Messenger ai posibilitatea să salveze grupurile favorite de pe Facebook şi să ai un acces mai rapid la ele, adăugându-le în tab-ul de Groups. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe tab, apeşi pe “pin” şi selectezi grupul pe care vrei să îl salvezi. Poţi chiar să îl şi redenumeşti, intră în chat, apasă pe “i”, apoi tastează pe numele grupului şi redenumeşte-l.


Poate te intereseaza si