Apple este posibil sa lanseze un nou ipod touch

Conform unor surse din interiorul companiei, noul dispozitiv va avea un design asemănător cu iPod-ul Touch care a fost lansat pe piaţă acum doi ani, dar cu un procesor mai bun şi o cameră îmbunătăţită.

În ultimii ani, Apple nu a mai acordat o mare importanţă iPod-ului fiindcă vânzările au scăzut. În ultima parte a anului 2014, s-au vândut în jur de 2.9 milioane de unităţi. Din acest motiv, dispozitivul a fost lăsat puţin deoparte şi nu a mai primit un update din 2012. Atunci, player-ul portabil s-a ales cu un design foarte subţire şi colorat, procesor A5 şi connector Lightning.

Acum, se zvoneşte că Apple vrea să îi dea un refresh player-ului portabil şi se speculează că până la finalul anului va lansa o nouă versiune a iPod-ului Touch, mult mai bună. Vorbim despre un procesor A7 de 64 bit, un spaţiu de stocare mult mai mare, iSight şi camere FaceTime. S-ar putea ca noul iPod să aibă chiar şi Apple Pay, ceea ce înseamnă că dispozitivul trebuie să fie dotat cu NFC şi Touch ID, scanner de amprentă.
Apple ar putea lansa noul produs în septembrie la evenimentul iPhone sau în octombrie la evenimentul iPad, care se ţin în fiecare an.

Poate te intereseaza si