Noul Acer Liquid X2

Acer nu a jucat niciodată un rol important pe piaţa telefoanelor mobile din SUA, în schimb în Asia şi Europa ocupă un loc decent în top! Acer Liquid X2 pare să fie telefonul cu care vor avea acces și în SUA.

Recent, compania a prezentat la o conferinţă din New York noua phabletă Acer Liquid X2, cu umrătoarele caracteristici: display de 5.5-inch, procesor 64-bit octa-core, cameră foto 13-megapixel cu auto-focus rear şi deschidere de f/1.8, cameră frontală tot de 13 MP, suport Tri-SIM, baterie 4000 mAh battery, Quick Touch Flip.

Phableta Acer Liquid X2 are un design drăguţ şi este diponibilă în mai multe culori. Despre husa Quick Touch Flip nu se ştiu multe detalii fiindcă încă nu a fost prezentată. Probabil va avea deschidere la desktop, pentru a accesa uşor aplicaţiile.

Bateria de 4000 mAh asigură o autonomie pentru o zi întreagă, iar faptul că telefonul suportă trei cartele SIM este într-adevăr o noutate demnă de remarcat. Al treilea slot este ideal pentru atunci când plecaţi în vacanţă.

Deocamdată, nu se cunosc detalii despre preţul phabletei Acer Liquid X2.

Poate te intereseaza si