iphone 7 mai subtire

iPhone 7 ar putea fi peste rivalele modele Samsung Galaxy S6.

Lansate în septembrie, iPhone 6 și iPhone 6 Plus se află în continuare în topul celor mai bune telefoane la final de prim trimestru. Din urma lor au venit cu performanțe și tehnologii noi rivalele Samsung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S6 edge.

Ca întotdeauna, cei de la Apple sunt conștienți de concurență și au nevoie de puțin timp pentru a realiza un iPhone peste actualele modele de Samsung Galaxy S6 – iPhone 7.

Conform primelor informații apărute despre caracteristicile viitorului iPhone 7 aflăm că acesta va avea un Touch ID diferit, acesta întinzându-se pe tot ecranul, nu doar pe butonul de home, așa cum au actualele iPhone 6 și iPhone 6 Plus.

Cu ajutorul unor electrozi minuscului, Apple va implementa funcția de Force Touch care va știi să facă diferența dintr-o apăsare ușoară și una mai puternică.

Așa cum găsim încărcarea Wireless și mult mai rapidă a bateriei lui Samsung Galaxy S6, se pare că și iPhone 7 le va avea.

Mai mult, Apple recunoaște problemele pe care iPhone-ul o are cu bateria și promite o autonomie mai mare și o încărcare completă în 10-15 minute. iPhone 7 va avea minim 2 GB memorie RAM.

Cât de reale ți se pare noile caracteristici ale lui iPhone 7?


Poate te intereseaza si