Utok Dorel

UTOK Dorel se pregătește de 1 mai cu o reducere de 200 lei.

Dorel a atras atenția tuturor în acest început de an prin numele curajos pe care cei de la UTOK l-au ales. Însă numele nu e o întâmplare, UTOK Dorel fiind un smartphone rezistent la apa, șocuri și praf, iar acum beneficiază și de o reducere de 200 lei.

Dorel Utok

Dacă numele a surprins pe toată lumea, specificațiile au lămurit cât se poate de bine care este menirea lui UTOK Dorel, un smartphone Dual SIM cu procesor Dual Core și ecran IPS de 3.5”. La prima vedere aceste date nu impresionează, însă UTOK Dorel este destinat persoanelor care își doresc un telefon rezistent, cu funcții de smartphone. În primul rând Dorel se laudă cu standardul IP 67, adică este rezistent la șocuri mecanice (sau căzături) de până la un metru, scufundări în apa de până la un metru, timp de 30 de minute și complet rezistent împotrivă prafului.

Și dacă prețul de 599 lei ți se părea prea mare, află că, astăzi, 23 aprilie, timp de 24 de ore, începând cu ora 15:00, UTOK Dorel este disponibil pe site-ul UTOK pentru numai 399 lei!


Poate te intereseaza si