Sony a lansat Sony Xperia Z4.

Astăzi, într-un cadru unui eveniment extrem de discret, cei de la Sony au lansat mult așteptatul Sony Xperia Z4.

Odată cu lansarea lui Sony Xperia Z4, marea majoritate a zvonurilor au fost confirmate.

La capitolul design, noul Z4 seamănă foarte tare cu Z3, Sony alegând în continuare aceeași carcasă acoperită cu sticlă pe ambele feţe şi aceeaşi ramă metalică semicilindrică cu colţuri din material plastic pentru izolarea antenelor externe.

Pentru actualul model, aceștia au împrumutat din design-ul modelului mai vechi Sony Xperia Z2, care are difuzoarele stereo frontal la marginea ramei metalice.

Spre deosebire de celelalte modele, Sony Xperia Z4 este mult mai subțire și mai ușor – o grosime de 6,9 milimetri şi o greutate de 144 de grame.

Display-ul are rezoluție  Full HD, 5.2 inch și 1920 x 1080 pixeli.

La capitolul hardware, Sony Xperia Z4 este destul de performant. Vine cu un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810 cu nuclee ARM Cortex-A57 tactate la 2 GHz şi ARM Cortex-A53 tactate la 1,5 GHz, 3 GB memorie RAM și 32 GB memorie internă care poate ajunge până la 128 GB cu ajutorul cardului micro SDXC. Față de bateria lui Sony Xperia Z3 care era de 3100 mAh, Z4 are autonomia bateriei de 2930 mAh.

Camera foto principală a rămas la fel, este de 20,7 MP la care se adaugă un senzor BSI Exmor RS de 1/2,3” iar camera secundară este de 5 MP, stabilizare electronică şi un obiectiv grandangular.

Xperia Z4 va fi disponibil începând din vară în versiuni pe alb, negru, auriu şi vernil pal, la un preț încă necunoscut.


Poate te intereseaza si