Televizorul 4K sony ultra subtire apare la vara

Sony se pregăteşte să lanseze vara aceasta televizorul 4K foarte subţire compatibil cu aparatele HDR.

Utilizatorii pot să facă precomenzi deja pentru cele 6 televizoare din noua colecţie Ulta HD, iar produsele vor fi livrate undeva prin luna mai. Cel mai ieftin televizor este cel de 43 inch care costă 1.300 de dolari, iar cel mai scump este cel de 75 inch care ajunge la preţul de 8.000 de dolari.

Sony nu a dezvăluit cât va costa modelul X900C, care este cel mai mic TV LED din lume şi care va fi disponibil vara aceata. Se zvoneşte că ar avea o grosime de 5.08 mm, ceea ce înseamnă că ar fi mai subţire şi decât un smartphone. Micul televizor va beneficia de tehnologia “Vanishing Edge”, care permite ca imaginea să umple tot ecranul.

Noile televizoarele au tehnologia Triluminos şi funcţia de corectare a culorilor, care face ca nuanţele să fie mai vibrante sau le dă cu un ton mai jos pentru o experienţă mai realistă.

Noile modele sunt asociate cu Android Tv şi au funcţia de căutare vocală, care se face prin intermediul unui smartphone compatibil. Gamerii vor avea acces la Playstation Now şi controller DualShock 4. Modele X930C or X940C vor fi compatibile din vară cu dispozitivele HDR.

Poate te intereseaza si