Cat de rezistent este Samsung Galaxy S6

Samsung S6 se dovedește un telefon cu adevărat special. Ultimile teste au rezultat că are o rezistentă la apă dar să vedem cum se comportă și cu microundele.

Samsung S6 este telefonul ce se bucură de un enorm succes. Coreeni au inteles ce trebuie să modifice la constructia și designul telefoanelor iar acum clienții sunt mulțumiti.

Fiind abonați la canalul de YouTube, TechRex am descoperit un nou test incredibil. Samsung Galaxy S6 este introdus în cuptorul cu microunde. Desigur, nu o să facem asta prea des, dar pentru a descoperi rezistența telefonului iată un test.

Credeți că Samsung Galaxy S6 o să mai funcționeze după ce a fost introdus în cuptorul cu microunde într-o primă fază pentru 5 secunde? Telefonul este unul nou, varianta gold și după cum o să vedeți și din imagini complet funcțional!

Teoretic, smartphone-ul este testat dacă se încarcă, inevitabil există probabilitatea ca acesta să nu mai funcționeze după ce microundele vor intra în contact cu placa de baza.

După cum puteți observa, smartphone-ul corean se menține foarte bine. A rezistat și nu au fost afectate componentele deși am văzut cum au ieșit ceva scântei.

Poate te intereseaza si