Huawei p8 max

Huawei a lansat varianta mai mare a lui Huawei P8 – Huawei P8 max.

Huawei P8 max se aseamănă modelului P8, însă are un ecran cu o diagonală mai mare, de 6,8 inci, o durată de viață mai mare a bateriei și o cameră foto unică.

Smartphone-ul, cu un raport de aspect de 16:9, poate fi manevrat cu ușurință de către consumatori. În plus, bateria puternică de 4360 mAh include tehnologia de economisire a energiei proprietară Huawei, precum și tehnologia de administrare a consumului de resurse care asigură o durată de viață a bateriei incredibilă. Datorită acestei baterii, consumatorii pot urmări clipuri video locale pe telefon timp de 15 ore consecutive.

Huawei P8 max, utilizează o combinație de 5+13 megapixeli, iar camera principală este echipată cu un procesor pentru semnalul imaginii, similar cu cel utilizat în cazul camerelor foto de tip DSLR, precum și cu flash dual-tone pentru a reda culori naturale în cazul fotografiilor realizate seara. În plus, modurile Light Painting și Regizor le oferă utilizatorilor modalități creative de a realiza fotografii și clipuri video artistice cu telefonul lor.

 


Poate te intereseaza si