Samsung Galaxy s6, s6 edge

Noul Samsung Galaxy S6 edge vine cu câteva probleme de funcționare!

Samsung Galaxy S6 Edge este pe piaţă de ceva timp şi deja s-au înregistrat câteva probleme. Este vorba despre funcţia de rotire automată care se blochează.

Utilizatorii care şi-au cumpărat Galaxy S6 Edge de la operatorii Verizon şi Sprint se plâng că au probleme cu rotirea automată a ecranului.

S6 dual sim culori
Se pare că unele modele ale smartphone-ului furnizate de aceşti operatori nu se rotesc cum ar trebui, iar asta ar putea fi din cauza accelometrului.

Clienţii susţin că dispozitivul funcţionează bine pentru câteva ore, chiar şi pentru două zile, după care nu se mai roteşte, deşi funcţia “Auto-Rotate” este on.

Această eroare nu a putut fi rezolvată nici măcar printr-un reboot al telefonului şi se pare că singura soluţie e ca utilizatorii să îşi schimbe dispozitivul.

Încă nu se ştie dacă este vorba despre o problemă ce ţine de soft sau de hard. Cert e că Samsung, Verizon şi Sprint sunt conştienţi de problemă, având în vedere că foarte multă lume s-a plâns pe forumuri, şi încearcă să o rezolve.

Ar putea fi vorba despre accelometru care se blochează din cauza căldurii generate de încărcarea rapidă sau să fie o problemă de soft şi un update ar putea rezolva această problemă.

Până una alta, posesorii telefoanelor cu acest defect pot să îşi schimbe dispozitivul cu unul care merge corect!


Poate te intereseaza si