apple watch precomenzi

Apple Watch  nu va ajunge în magazine decât în iunie!

Deşi data de lansare este pe 24 aprilie şi din 10 aprilie s-au putut face precomenzi, se pare ca Apple Watch nu va apărea în magazine decât prin luna iunie!

apple watch precomenzi

Potrivit unui memo intern semnat de Angela Ahrendts, director de vânzări de la Apple, compania nu va putea furniza în magazine ceasuri Apple decât în luna iunie.

Se pare că interesul şi comenzile sunt atât de mari pentru acest produs încât Apple nu va putea să producă atât de multe smartwatch-uri.

Cum din 10 aprilie au început precomenzile, Apple se va ocupa în această perioadă doar de cererile online şi din acest motiv abia în iunie ceasurile o să fie disponibile şi în magazine.

“Având în vedere interesul global şi stocul nostru iniţial, preluăm doar comenzile online. O să vă ţin la curent cu noutăţile când ne apropriem de disponibilitatea în magazine, dar ne aşteptăm ca acest fenomen să continue toată luna mai. Apple Watch nu este doar un produs nou, ci şi o categorie complet nouă pentru noi. Nu am mai avut aşa ceva. Având în vedere interesul mare şi stocul iniţial la lansare putem să livrăm produsul mai rapid doar dacă preluăm comenzile online”, scrie Angela Ahrendts în memo-ul destinat angajaţilor. 

Apple nu a făcut nicio declaraţie oficială pe acest subiect încă.


Poate te intereseaza si