go fun tableta evolio

Evolio lansează tableta cu soft de navigație și acces offline la harta întregii lumi – Go Fun.

Evolio lansează tableta special creată pentru distracție și călătorii, Go Fun, care oferă,prin soft-ul de navigație preinstalat, acces gratuit la harta lumii și actualizări pe viață fără costuri suplimentare.

Utilizatorii GO Fun au posibilitatea de a descărca pe tabletă harta întregii lumi, sau numai a țărilor de care sunt interesați, în funcție de spațiul de stocare alocat.

Tableta este echipată cu receptor GPS și GLONASS care asigură o connectare rapidă și precisă la sateliți, permițând folosirea ca sistem de navigație fără a fi necesară o conexiune la internet. În plus, la achiziționarea tabletei, utilizatorul primește gratuit și kit-ul auto dedicat, format din încărcător și suport de parbriz, având astfel un avantaj suplimentar de aproximativ 100 de lei.

evolio go fun

Evolio Go Fun vine cu un design suplu, compact, inserția metalizată de pe muchie oferindu-i un aspect elegant. Carcasa este anti-amprentă și anti-alunecare, tableta putând fi ținută cu ușurință într-o singură mână.

Procesorul Quad Core alături de memoria RAM de 1 GB asigură funcționarea mai multor aplicații simultan, în timp ce jocurile cu grafică solicitantă rulează fără probleme pe tableta GO Fun. Memoria internă de 8 GB poate fi extinsă cu încă 32 GB prin card MicroSD. Tableta are ecran de 7 inch și două camere foto.

Tableta Evolio Go Fun este disponibilă în magazinele Evolio din București, Cluj și Timișoara, online prin www.evolioshop.com, și în rețelele marilor retail-eri de specialitate. Prețul recomandat de vânzare este de 449,90 lei.


Poate te intereseaza si