Huawei P8

Huawei a lansat telefonul că capacități foto revoluționare – Huawei P8.

Ieri, cei de la Huawei au lansat noul lor model P8, care pare să fie mixul perfect între tehnologie, design și caracteristicile revoluționare ale camerei foto chiar și în condiții de lumină scăzută.

Testează acum telefoanele celor de la Huawei! Vei rămâne impresionat de raportul calitate-preț

Noul model, Huawei P8 are un design metalic unibody, este dual-sim, iar camera foto principală de 13MP, cu cel mai bun stabilizator optic al imaginii din industrie, de până la 1,2°, integrează primul senzor RGBW în patru culori.

În plus, telefonul integrează o baterie de 2600 mAh și un procesor Kirin 930 Octa-Core 64-bit, care livrează o performanță incredibilă, cu 20% mai mare decât cea a pieței de smartphone-uri.

Huawei P8 este cel mai bun model din clasa sa, datorită camerei foto dotate cu funcția Light Painting , care în condiții de iluminare scăzută, utilizează diafragma manuală a camerei pentru a captura fascicule largi de lumină.

Huawei P8 va fi disponibil în două versiuni: versiunea premium si versiunea standard, iar acestea vor fi disponibile inițial în peste 30 de țări, inclusiv China, Columbia, Franța, Germania, Mexic, Spania, Africa de Sud, Turcia, Emiratele Arabe Unite și Anglia. Ulterior, smartphone-ul va fi disponibil si pe alte piețe.


Poate te intereseaza si