Project Fi

Serviciul wireless de la Google s-ar putea numi Project Fi.

Google va lansa peste câteva luni propriul său serviciu wireless, care s-ar putea numi Project Fi.

De ceva vreme se tot vorbeşte despre serviciu wireless pe care Google se pregăteşte să îl lanseze.  Sundar Pichai, şeful de la Google, a dezvăluit că acesta va fi disponibil în câteva luni. Pentru a funcţiona, vei avea nevoie de un telefon Nexus 6.

Datorită unei aplicaţii care s-a găsit într-un sistem de operare, nelansat încă Android 5.1, construit pentru Nexus 6, cei de la Android Police au reuşit să îşi facă o idee despre cum va funcţiona serviciul.

Până acum se cunosc trei trei nume de cod: Tycho, Nova şi Project Fi. Tycho este numele de cod pentru aplicaţia găsită în Nexus 6, Nova se zvonea că se va numi proiectul, iar Project Fi a fost denumită apoi aplicaţia descoperită într-un Nexus 6.

Telefoane mid-range pentru un buget de  1000-1500 lei!!! 

S-ar putea ca Project Fi să fie numele serviciului de wireless, dar încă nu e sigur. Prin intermediul aplicaţiei, utilizatorii pot să facă plăţi, pot să decidă rata de utilizare a datelor şi cât să plătească lunar. Mesajele si apeluri vor fi gratuite. Utilizatorii vor avea un plan standard pentru apeluri si mesaje, dar acesta poate fi modificat în funcţie de nevoile fiecăruia. Ar putea exista mai multe linii pe un singur cont, serviciul online poate să funcţioneze şi pe tabletă. Este posibil ca Google să îţi urmărească apelurile pentru ca apoi să îţi trimită anunţuri pe seama a ceea ce ai vorbit.


Poate te intereseaza si