ceasurile si dispozitivele android ware o sa fie compatibile si cu iphone

Potrivit unor surse foarte apropiate de Google, compania urmează să lanseze pe piaţă o nouă versiune Android Wear care va fi compatibilă cu iPhone.

Google îşi doreşte ca smartwatch-urile Android Wear să fie compatibile cu telefoanele iPhone şi pentru asta munceşte din greu la noul software.

Compania vrea ca următoarea versiune a Adroid Wear să asigure suport pentru iOs şi Wi-Fi. Şi se pare că această nouă versiune va fi disponibilă în doar câteva săptămâni. Evident, informaţia nu a fost confirmată de Google, care a refuzat să facă comentarii pe acest subiect.

Cu toate acestea, este foarte uşor de înţeles de ce Google ar face această mişcare. Apple a vândut în ultimele trei luni 66.5 milioane de iPhone-uri. Dacă Google creează ceasuri inteligente compatibile cu telefoanele de la Apple şi-ar creşte considerabil clientela.

Asta în condiţiile în care dispozitivele Android Wear, care funcţionează numai cu smartphone-uri Android, nu s-au bucurat de un mare succes pe piaţă, utilizatorii punându-şi întrebarea dacă întradevăr au nevoie de aceste dispozitive. Popularitatea ceasurilor inteligente a început însă să crească o dată cu apariţia ceasurilor Apple Watch, care vor fi disponibile în magazine pe 24 aprilie.

Android Wear a fost lansat în martie 2014 şi de atunci software-ul a suferit mai multe îmbunătăţiri. Acum rămâne de văzut dacă acesta va fi compatibil cu iPhone-ul sau nu!

Poate te intereseaza si