Samsung Galaxy S6 certificat ecologic

Samsung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S6 au primit primele certificări ecologice în țări precum: SUA, Marea Britanie, Rusia și Brazilia.

Noile modele de Samsung Galaxy S6, respectiv Samsung Galaxy S6 edge sunt apreciate nu doar pentru performanțele tehnologice de ultimă oră, ci și pentru grija față de mediu.

„Galaxy S6 și Galaxy S6 edge oferă performanță superioară, un design excelent şi ilustrează cel mai bine angajamentul luat de Samsung față de mediu”, a declarat Mircea Stoicescu, Head of Product management IM în cadrul Samsung Electronics România, adăugând că „Samsung va continua să depună eforturi pentru a dezvolta produse care să respecte mediul înconjurător și, de asemenea, plănuiește să extindă gama de produse recunoscute ca fiind eco”.

Ambalajele celor două smartphone-uri sunt realizate 100% din hârtie reciclată și îndeliplinesc criteriile pentru materiale toxice. În plus, încă din etapa de început a dezvoltării produsului, Samsung a luat în considerare impactul asupra mediului. De exemplu, 20% din plasticul folosit pentru încărcător este reciclat, iar cerneala de soia este folosită pentru a imprima literele de pe ambalaje și manualele cu instrucțiuni de utilizare, în locul solvenților de petrol.

De asemenea, Samsung se preocupă continuu să creeze un sistem eco-friendly, utilizând tehnologie avansată pentru eficiența energetică, precum încărcarea rapidă a bateriei și modul Ultra Power Saving.


Poate te intereseaza si