LG G4 lansare

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre LG G4.

Pe 28 aprilie va avea loc lansarea noului smartphone LG G4, care le va face concurenţă telefoanelor Samsung Galaxy S6 şi S6 Edge!

Compania din Coreea de Sud a început deja să trimită invitaţiile pentru evenimentul care va avea loc pe 28 aprilie.

LG G4 va concura direct cu cele mai bune smartphone-uri Android de pe piaţa, este vorba despre Samsung Galaxy S6 şi S6 Edge. Ca să facă faţă concureţei, G4 ar trebui să aibă o cameră foto foarte bună, caracteristici foarte bune şi o interfaţă interesantă.

Până la lanasare, când vom afla totul despre telefon, vă prezentăm 5 lucruri care se cunosc deja despre noul flagship:

  • Finisaj din piele – dacă e să ne luăm după invitaţia trimisă de LG, G4 ar putea avea un finisaj din piele. Nu se ştie dacă acesta este opţional sau nu, cert e că există această posibilitate.
  • Cea mai bună cameră foto – Una dintre cele mai bune camere foto de pe un Android o are G3, dar noul flagship se pare că LG s-a întrecut pe sine. Camera foto a lui G4 are 13 Mp, OIS, face poze extraordinare chiar şi dacă lumina este foarte slabă fiindcă are o deschidere de f/1.8, senzor de focalizare automat, bliţ dual LED. Telefonul are modul Quick Capture care te ajută să faci rapid o poză.
  • Interfaţă simplă – G4 va avea sistem de operare Android 5.0 “Lollipop”, LG UX 4.0. Interfaţa va avea o funcţie numită “Smart Bulletin” care adună tot felul de informaţii, de la date fitness, muzică, programări şi alte setări isteţe. Funcţia “Smart Notice” îţi poate sugera activităţi precum mersul pe bicicletă dacă este frumos afară.
  • Ecran de 5.5 inch QHD – Display-ul telefonului G4, de 5.5 inch, va avea o rezoluţie de 2,560 x 1,440 pixeli şi va beneficia de tehnologia Advanced In-Cell Touch (AIT). LG susţine că noul display este mai luminos, are un constrat mai bun, o gama de culori mai bună şi consumă mai puţină baterie. În plus, ecranul este rezistent şi la picurii de apă.
  • Butoane în spate – LG sa întors la designul care l-a consacrat. Astfel, noul telefon va avea butonoanele pentru volum şi cameră foto amplasate în spatele smartphone-ului.

Cum vi se pare LG G4? Va fi el unul dintre cele mai performante telefoane din 2015?

 


Poate te intereseaza si