Apple Watch

Apple Watch este cel mai bun ceas inteligent de pe piaţă.

Cei de la Mashable au realizat o recenzie a ceasului inteligent de la Apple şi au descoperit că acesta ar fi cel mai bun smartphone de pe piaţă.

Ceasul Apple a dovedit că este un dispozitiv excelent, elegant, stilat şi inteligent. Acesta a reuşit să convingă datorită caracteristicilor sale.

Designul este unul foarte plăcut şi practic. Spre deosebire de alte ceasuri inteligente, Apple Watch este foarte uşor de potrivit pe mână datorită curelelor foarte practice, care se pun sau se pot schimba foarte simplu. În plus, nu contează dacă esti stângaci sau dreptaci, Apple Watch se potriveşte pe mână indiferent de acest aspect.

Atunci când se “odihneşte”, ecranul se face negru, iar dacă ridici mâna îţi va arăta ora. Apple Watch se conecteaza foarte uşor cu telefonul Apple. După ce s-a făcut conectarea, poţi să începi personalizarea. Apple ţi-a pus la dispoziţie foarte multe posibilităţi, poate prea multe, şi este aproape imposibil ca ceasul să nu funcţioneze după placul fiecăruia. Poţi să setezi procentajul bateriei, poţi schimba feţele ceasului.

Funcţia Glances te ajută să navighezi printre opţiunile pe care le ai pe telefon şi să afişezi calendarul, locaţia, vremea sau pulsul.

Cu ajutorul ceasului, poţi să îţi vezi notificările fără să mai scoţi telefonul din buzunar. Această funcţie este strâns legată de tehnologia Taptic Engine, care are vibraţii diferite în funcţie de notificările pe care le primeşti.

Cu Apple Watch se poate răspunde chiar şi la apelurile telefonice, dar potrivit Mashable convorbirea se aude ciudat. “Parcă vorbeşte cineva în mine”, scrie publicaţia. În schimb, Apple a făcut o treabă grozavă cu transmiterea mesajelor. Acestea apar imediat pe ceas şi ai posibilitatea să răspunzi sau să amâni răspunsul. Mai există posibilitatea, datorită funcţiei de recunoaştere a vocii, să dictezi ceasului un răspuns la mesajul primit.

Apple are două aplicaţii special create pentru cei interesaţi de sănătate şi de sport: Activity şi Workout. Prima aplicaţie monotorizează absolut tot, când te mişti, faci exerciţii sau stai. Astfel, dacă nu ai stat sufiecient de mult jos, aplicaţia îţi reaminteşte că este cazul să te odihneşti, sau dacă ai stat prea mult jos îţi reaminteşte că este timpul să te mişti. Workout te monotorizează atunci când faci sport.

Cu ajutorul ceasului poţi să faci şi cumpărături fiidcă are Apple Pay. Te înregistrezi cu cardurle pe care le ai şi cu doar câteva atingeri ale ceasului poţi să cumperi ce vrei din magazine sau restaurante.

Apple Watch mai are şi Apple Passbook care este o aplicţie care îţi permite să accesezi boarding pass-ul direct de pe ceas.

Ceasul vine cu câteva aplicaţii de bază instalate, dar tu poţi să adaugi şi altele în funcţie de nevoile tale. Telefonul are memorie suficientă, 2GB, pentru a stoca şi puţină muzică, care poate fi redată prin Bluetooth. Poţi să faci şi fotografii cu ceasul, asta chiar dacă nu are cameră foto. Apple Watch vede ce vede camera foto a iPhone-ului şi aşa se fac fotografiile.

Apple Watch a uimit cu bateria foarte rezistentă. În condiţiile în care a fost folosit toată ziua, la finalul serii acesta mai avea 30% baterie. Ceea ce este foarte tare!

Ceasul de la Apple nu este perfect, dar cocluzia generală este că la ora actuală este cel mai bun ceas inteligent de pe piaţă-


Poate te intereseaza si