Facebook messenger devine whatsapp

Facebook Messenger evoluează și devine o platfomă online cu multe aplicații pe care poți să le instalezi.

În cadrul conferinței F8, cei de la Facebook au anunțat faptul că Facebook Messenger este într-o continuă evoluție.

Facebook Messenger nu mai este văzut ca o simplă aplicație! A devenit o platformă online  în adevăratul sens al cuvântului, facilităţile actuale de mesagerie text/audio/video urmând să fie completate cu o gamă virtual nelimitată de servicii.

În curând, producătorii de aplicații pentru telefoane și tablete vor putea crea extensii care să valorifice noile interfeţe software de programare.

Aplicaţiile vor putea fi instalate direct din interfaţa lui Messenger, instrumentele de dezvoltare oferite de Facebook permiţând integrarea directă şi transparentă cu Apple App Store şi Google Play.

Altfel spus, dacă doriți să trimiteți un fișier GIF pe Facebook Messenger va trebui să vă instalați extensia Giphy. Există 40 de asttfel de extensii pe care le puteți folosi pentru a îmbunătăți abilitățile lui Facebook Messenger.

În clipa de față, o parte dintre utilizatorii de Facebook se bucură de evoluția lui Facebook Messenger. Pentru ca toată lumea se beneficieze cât mai repede de extensiile integrate, când cineva vă trimite un fişier folosind o extensie, Messenger vă recomandă să o instalaţi şi voi.

 


Poate te intereseaza si