evolio yuppi culori

Evolio lansează Yuppi, telefonul pentru copii și părinți.

Yuppi, cel mai nou smartphone Evolio, are toate atributele pentru a fi pe placul celor care folosesc pentru prima dată un telefon inteligent, dar și al copiilor.

Designul atrăgător, în 3 culori, aplicația de control parental, echiparea foto sunt numai câteva dintre caracteristicile telefonului care-l fac dorit de acești utilizatori.

Yuppi este primul smartphone din România cu aplicație de control parental preinstalată, răspunzând nevoii părinților de a permite copiilor să folosească în siguranță telefonul și internetul. Aplicația permite blocarea selectivă a oricărei funcții a telefonului, pe perioade nelimitate sau în intervale orare prestabilite. Astfel, dacă Yuppi este utilizat de copii, părinții pot bloca accesul la oricare dintre aplicațiile instalate pe telefon, inclusiv navigarea pe internet, pot limita primirea și efectuarea de apeluri sau sms-uri. Accesul la aplicația de control parental este permis doar prin utilizarea parolei.

Noul telefon mobil are un design atrăgător, dimensiuni reduse și textură anti-alunecare, ceea ce îl face ideal pentru a fi folosit de copii. Dimensiunile reduse și ecranul de 3,5 inch sunt, de asemenea, atuuri ale smartphone-ului Evolio în favoarea celor mici. Yuppi are 3 carcase colorate care pot fi asortate cu dispoziția utilizatorului: albastru pentru zilele senine, rosu pentru momentele cu intensitate maxima și galben pentru zilele de vară.

Camera principală a telefonului mobil are 5 MP și este prevăzută cu blitz, garantând obținerea unor fotografii reușite chiar și în condiții de luminozitate scăzută. Smartphone-ul Yuppi rulează sistemul de operare Android 4.4 KitKat.

Evolio pune la dispoziția utilizatorilor noului smartphone Yuppi și o husă transparentă, de tip bumper, pentru a-i spori rezistența la șocuri, un accesoriu ideal pentru copii.

Evolio Yuppi este disponibil în magazinele Evolio din București, Timișoara, Cluj și în rețelele marilor retail-eri de specialitate. Prețul recomandat de vânzare este de 269,90 lei.


Poate te intereseaza si