retrage e-mailurile trimise unsend it

Dacă ai trimis un mail la adresă greşită acum ai posibilitatea să îţi “retragi” mailul. Chiar dacă l-ai trimis şi a ajuns în folderul de Inbox al persoanei respective, poţi să îl ştergi cu ajutorul serviciului UnSend.it.

Gmail are o astfel de funcţie, dar este disponibilă doar pentru puţin timp după ce ai trimis un mail. UnSend.it te poate ajuta să îţi retragi mailul chiar dacă realizezi mai târziu că l-ai trimis la o adresă greşită.

Vezi oferta RESIGILATELOR! Același produs, doar prețul e mai mic!

UnSend.it a fost lansată la începutul acestei săptămâni şi deja de se bucură de mult succes. Cu toate că pare a fi un serviciu “magic”, lucrurile nu stau chiar aşa. Cu toţii ştim că o dată ce ai trimis ceva pe mail nu mai ai cum să ştergi. În realitate poţi să ştergi doar imaginea mail-ului.

UnSend.it se foloseşte de faptul că pozele încorporate în e-mailuri sunt preluate de pe un server de la distanţă. Atunci când trimiţi un email, de fapt creezi o imagine a ceea ce scrii in mail. UnSend.it converteşte mesajul într-o imagine şi o încorporează într-un mail. “Netrimiterea” mailului generează o nouă imagine, care îţi permite chiar să şi editezi ce ai scris în mail. Imaginea are traking code care îţi permite să ştii dacă mesajul tău a fost citit.

Totuşi, ideea de a trimite o imagine în loc de text este cam suspectă. În plus, Gmail şi Outlooksunt setate să blocheze imaginile. UnSend.it nu are nicio interfaţă foarte prietenoasă. Nu poţi ataşa un fişier şi nici nu poţi să pui pe cineva în CC. Ideea serviciului este foarte bună, dar mai trebuie lucrat la el şi aduse mai multe îmbunătăţiri. Până atunci, verficaţi de trei ori ce mailuri trimiteţi şi cui! Este mai sigur aşa!steia!

Poate te intereseaza si