SUHD Samsung

SUHD este noua gamă a televizoarele Samsung care a ajuns și în România.

Samsung a lansat pe piața locală seria de televizoare SUHD, care introduce un nou standard al conținutului premium UHD (Ultra High Definition) pentru o experiență vizuală superioară.

Noile televizoare SUHD sunt echipate cu tehnologie avansată pentru contrast puternic, luminozitate sporită, culori și detalii mai intense, oferind imagini de calitate superioară.

Tehnologia Nano Crystal Color, introdusă de SUHD, permite redarea cu 20% a mai multor culori și de 64 de ori mai multe nuanțe ale culorilor prin panelul de 10 biți. Nano Crystal este un nou semi conductor dezvoltat de Samsung, o tehnologie ce emite mai multe culori și are cea mai ridicată puritate a culorilor dintre tehnologiile existente la acest moment.

Peak Illuminator, inovație incorporată în televizoarele SUHD, permite de 2,5 ori mai multă luminozitate spre deosebire de un TV obișnuit, datorită unei noi structuri a panelului. Mai mult, Peak Illuminator economisește energie electrică în zonele de negru, pe care o folosește pentru a mări luminozitatea în zonele care necesită acest lucru, iar Precision Black Pro asigură un contrast intens, prin reducerea luminozității LED-urilor responsabile de acest lucru.

Samsung le va oferi utilizatorilor trei serii noi de televizoare SUHD – JS9500, JS9000 și JS8500 – cu diagonale între 48 și 88 inch, pentru ca utilizatorii să poată alege modelul care se potrivește cel mai bine cu stilul lor de viață.

Design-ul minimalist al televizoarelor Samsung SUHD a fost proiectat pentru a răspunde nevoilor estetice ale celor mai exigenți consumatori.

Televizorul Samsung SUHD JS9500 are o ramă metalică, care îi oferă un aspect modern chiar și atunci când este montat pe perete, asemenea unei opere de artă, iar modelul SUHD JS900 are un design texturat pe partea din spate, ce îi conferă un aspect sofisticat din orice unghi ar fi privit.


Poate te intereseaza si