HTC One M8s

HTC lansează HTC One M8s, o variantă mai performantă decât One M8.

HTC a anunțat astăzi lansarea pe piață a noul smartphone  HTC One M8s. Înzestrat cu funcționalități care creează o experiență de utilizare fantastică, HTC One M8s are o carcasă curbată, integral metalică, şi un ecran uluitor Full HD de 5 inchi realizat din Corning Gorilla Glass, care îi conferă soliditate și rezistență la şocuri.

La capitolul fotografii, noul HTC One M8s dispune de funcționalități foto excelente, cu o cameră foto frontală de 5MP, creată pentru selfie-uri surprinzătoare, şi o cameră foto principală de 13MP care le permite celor pasionaţi de fotografie să facă poze cu detalii foarte clare.

Testează tehnologia Boomsound pe noul HTC One M9.

Cunoscuta tehnologie HTC Boomsound™cu care vine și HTC One M9, M8s furnizează o experienţă audio incredibilă, cu două difuzoare stereo cu orientare frontală ce oferă un sunet clar iubitorilor de muzică şi împătimiţilor de filme.

Aceste caracteristici sunt susținute de un acumulator de 2840 mAh şi de un procesor Qualcomm Snapdragon 615 Octa-Core extrem de eficient, ce asigură o viteză impresionantă şi o durată sporită a acumulatorului, oferind suficient timp pentru navigare, redare de fluxuri şi de fişiere audio, mesaje text şi convorbire.

Dotat cu cea mai recentă versiune de Android Lollipop 5.0 şi cu interfața Sense 6.0 a HTC, modelul HTC One M8s oferă o experienţă rafinată şi fluidă, alături de funcţii fantastice.

HTC One M8s oferă o capacitate mare de stocare internă pentru toate fişierele şi melodiile importante, datorită memoriei interne generoase de 16GB. Aceasta poate fi suplimentată de un slot micro SD care permite utilizatorilor să adauge un card microSD™ de până la 128GB, transformând smartphone-ul într-un dispozitiv perfect pentru deţinătorii de colecţii vaste de fotografii, muzică sau videoclipuri.

HTC One M8s va fi disponibil la principalii parteneri în România, începând cu al doilea trimestru al anului, în varianta de culoare Gunmetal Gray.


Poate te intereseaza si